Tävling, Kungsör

Idag var det tävling i Kungsör. Med ny dans, nya kläder, nytt namn och en ny medlem tog vi plats på golvet. Riktigt härligt att äntligen vara tillbaka på tävlingsgolvet med gruppen. Och som vi dansade - den största pokaler blev vår. Ja, vi kom alltså 1a. Så grymt bra !

Tack vare våran förstaplacering fick vi också en prick - vilket betyder att vi bara har en kvar till A-klass !

Träningarna igång igen!

Sportlovet är slut, och träningarna är igång igen!
Vi tränade igår och idag ska vi iväg igen, tyvärr
är Bella hemma för hon har feber.

Ven vi får hoppas på att hon kryar på sig,
eftersom att det är tävling på lördag.

Tagga tjejer!

Filmen på youtube

Våran träningsfilm som vi la upp på youtube för 2 dagar sen
har snart 400 views, pinsamt - men kul!

Nu är det sprotlov, så vi ska bara träna en gång denna vecka.

Vi hörs!


Tips från coachen

Nu är det snart sportlov
och till alla elever: njut av att ha några
dans-fria dagar också. Passa på att
vila från dansen och gör något
helt annat istället. Jag har
förstått att det börjar kännas
tungt i kroppen efter all träning
inför den kommande tävlingen och
då är det skönt att vila både
kroppen och knoppen från all dans..
Till tjejerna i Experience, jag har sett filmen,
ser bra ut!! / Anna Wretling (Tränare)

Vi kan bara tacka gudarna för att vi har
en sånn bra tränare som Anna!

Men vi ska faktiskt träna liite på lovet i alla fall, minst en gång. Förhoppningsvis kan alla vara med då, men det är inte säkert. Alla är inte hemma hela lovet. Endel ska åka skidor och så. Men håll tummarna för att vi kan träna någon dag alla sex i alla fall!

100+ views

Wow, det går bra för oss när det gäller topplistor och views!
För bara några timmar sedan la vi ut en film på oss när vi tränade på youtube, och den har redan fått över 100 views, det vill säga hur många som tittat på den. Haha, gillar vi det? Tror inte det. Pga att vi inte var helt nöjda med hur vi dansar i filmen och så, och att vi bara har fula träningskläder på oss. Men men, snart är det tävling, och då är kameran med så då filmas allt såklart och en cool video kommer upp på youtube och bloggen, det kan vi lova!

 
Because the night belongs to us

Lediga

Gud vad skönt det är ibland att inte ha någon träning. Alla i gruppen börjar "tröttna" på dansskolan lite eftersom vi är där mer än 10 timmar i veckan och det är som vårat andra hem. Därför är det skönt med dagar då vi inte är där och får ta det lite lugnt i stället. Plugga, vara med kompisar eller något annat utöver dansen.

Dansen är nu helt klart men det är lite vi ska ändra i den och sen jäklar kommer dem vara grym. Ni har ju filmen i från en träning i inlägget nedanför.Försök göra ditt bästa & ge inte upp i första taget.

Träningsfilm från igår!


Måndagsträning

Veckan har än så länge bara börjat och träingarna är igång! Idag tränade vi utan tränare och coachade oss själva och sånna träningar behövs också ibland. Imorgon (tisdag) är det träning igen, då har vi inte heller någon tränare. Vi ska finslipa lite på egen hand. Då ska vi även filma, men utan kläder. Och då menar vi inte att vi ska vara nakna, vi menar att vi inte ska ha våra tävlingskläder på oss. Filmen läggs upp någon gång i veckan.


Kan ju även passa på att säga att vi ligger på 13:e plats på toppen av sportbloggar! Bevaka gärna oss på blogglovin - banner ser du till höger --->

Ha det bra, fortsätt kämpa - om du vill bli bättre!


Konditionen måste förbättras

Efter ungefär tre timmars träning är vi helt slut! Vissa i gruppen gav upp och andra körde tills dem inte klarade mer. Konditionen måste förbättras och även armar och ben ska bli starkare!

En privatlektion med Anna behövdes då vi var tvugna att finslipa allt i gruppen och se om det såg bra ut som vi lagt till. Sen kom Sandra och bossade över oss! Helt underbart att hon gör det, för det hjälper verkligen. Mer sånt ska det vara och som det ser ut nu så blir det så varje söndag. I morgon kör gruppen igen och det behöves då vi inte vara alla idag på träningen. Skärpning tjejer. Vi måste ta tag i det här om det ska bli bättre. Nej nu blir det att vila upp sig och ta nya tag i morgon. Snart är det tävling dessutom!

En helt vanlig träning för oss! (bilderna är inte från idag)
 


Sminkning!


På bilden; Emma Björndahl och Viktoria Nordenberg

En av våran tränare, Anna Wretling, har en blogg. Den är riktigt rolig för oss dansare att läsa. Speciellt eftersom hon ofta skriver om dans, och vi (hennes elever) och så vidare. Nyligen la hon upp ett inlägg om smink, hon tyckte att vi dansare skulle sminka oss bättre. Så då gav hon oss lite förslag på olika sminkbloggar om tips om hur, var, varför blablablabla ni förstår..  I alla fall - tips till tävlingssminkning!

Här är länkarna:
Linda H
Rouaa
Sminkhemligheter


Blåa knän

Många steg i våran dans tär på knäna;
man landar på knäna i hopp, men även
hoppen som man landar på fötterna i
sliter på knäna.

Tror många av oss i gruppen har blåa knän
just nu, och idag på hiphop träningen som
Sara och Viktoria var på så var den nya
koreografin på golv, vilket inte var
allt för skönt för knäna.

Hm, men nu blir det sova och vila knäna, sen på torsdag blir det gruppträning igen. Heja blåbärsknäna!

Ingen träning

I dag blev det som sagt ingen gruppträning för oss, men det tar vi igen på torsdag.

En klar dans!

Oh gud vad skönt. I dag blev det 1 1/2 timmas grupp och vi gjorde klart hela dansen. Det blir att träna på torsdag igen eftersom i morgon kan inte Emelie och Emma. Därför får det bli torsdag och sen har vi bokat in en privat lektion med Anna Wretling (Dansstudions bästa danslärare) på söndag.
Nu blir det att nöta igenom dansen så vi verkligen sätter allt. Stegen, placeringarna, armar, huvudet! ALLTING ska vara perfekt.

För er läsare hade vi också tänkt försöka filma någon gång nästa vecka så vi kan lägga upp den här på bloggen så ni får se hur vi dansar.

I går slutade våran statistik på 84 unika bevakare! Riktigt kul att så många kollade in på bloggen andra dagen, vi hoppas det håller i sig!


Vilken skillnad!


75 stycken unika bevakare har vi haft idag, och kvällen är inte
slut än så det kommer bara stiga mer och mer. Kul!

Kan ju även passa på att säga att vi ligger på 16:e plats på topplistan i
kategorin "allmänt och sport" DET ÄR COOLT EFTERSOM ATT VI BÖRJADE
BLOGGA IGÅR - tycker inte ni det?

Söndagens träning

Ikväll var det träning!
Vi kom lite längre med dansen så nu är den snart klar.

Vi fick massor med hjälp av Sandra Fridlund, det var guld värt.
Massa småsaker och så som vi bör tänka på som är svårt att
se själva.

Imorgon ska vi träna några timmar igen, så go girls!

Veckans bästa träning

Om några timmar drar vi alla i gruppen på träning. Först blir det att träna gruppdisco - det behövs verkligen! Sen efteråt ska vi träna Anna Wretlings bästa träning. Det är hon som gör söndagarna till bästa dansdagen i veckan, gud vilken bra tränare hon är alltså!

Vi hörs ikväll så får ni höra hur det gått, alla brukar vara jättenöjda med dagens träning, så det är vi nog ikväll också! Ha´t bra så länge.

Här får ni lite taggmusik! ;)

RSS 2.0