Gruppens historia

Alla har vi faktiskt varit små. Eftersom ni bara har fått följa med ifrån när vi började med Experience så tyckte vi att ni skulle få veta lite om när vi precis började att tävla med gruppen. För vi har faktsitk tävlat med gruppen i ungefär 2 år så här kommer gruppens historia.

2007

Vi började att tävla med gruppen år 2007 och då hette vi CITRUZ och Elin Widmark var en medlem i gruppen och vi hade några dräkter som vi ungefär sytt ihop på en kväll, riktigt fula. På våran första tävling så hade vi en hemsk dans och jag har för mig att vi åkte ut i semifinalen. Detta året tävlade vi i 12-15 år b-klass.
 
Sen fortsatte vi att tävla någon till tävling med dessa kläder fast ett svart linne under eftersom vi inte fick ha så "små" toppar, men idag finns det folk som har mindre till överdel. Men det är en annan sak. På denna tävlingen tog vi våran första prick då vi kom 4:a.
 
2008
Vi gick upp till 16 år och över i b-klass och bestämde oss för att sy upp nya dräkter och namnet Citruz fick fortfaranade hänga kvar. Dräkterna var fina till en början. Men efter några tävlingar så var dem inte längre silvriga utan började bli vita.
Den här bilden är på dansavslutningen på dansskolan.
 
Här tävlade vi i Eskilstuna och jag tror faktiskt att vi kom 3:a här.
 
Under detta året så fick tillfrågan om vi ville vara med på en gala som hette Save a soul och det var vi, vi var även med och dansade på bikboks modevisning (tyvärr så har jag ingen bild där i från), men jag har ifrån save a soul.
 
Våran grupp pose som vi alltid gjort, haha.

Sen hade vi även uppvisning mitt på stan med dansskolan och det var en sjukt varm dag.
 
Efter ett tag med gruppen så hoppade Elin av och vi fick klara oss på 5 medlemmar och det såg väldigt fjuttigt ut på tävlingarna, men roligt hade vi iallafall tillsammans.
Här tävlade vi i Lidköping.
 
Sen i Maj förra året så tävlade vi på våran egen dansskolas tävling, ksd cupen. Här kom vi till final, men jag har ingen aning vad vi kom där.
 
2008/2009
Vi tyckte inte längre att vi kunde vara 5 i gruppen om vi ville komma någonstans så vi frågade om Johanna ville börja i våran grupp och det ville hon. Vi började då att göra om dansen, sy upp nya kläder och bytte namn till Experience.
Första tävlingen med hela "nya" gruppen hade vi i Kungsör då vann vi våran klass.
 
Sen åkte vi till Eskilstuna och tävlade och då kom vi 4:a i gruppen.
 
Sen på våran 3:e tävling så åkte vi till Falun och där slutade vi som 2:a i gruppen och var nu uppe i a-klass.
 
En bild ifrån dansavslutningen förra helgen med samma pose som vi hade när vi började tävla med gruppen.


Det har varit 2 underbara år med gruppen och det kommer självklart att bli fler. Vi har alltid så sjukt kul tillsammans och väldigt många minnen som man inte vill kasta bort. Det känns som om vi är en ända stor familj tillsammans.

Kommentarer
Postat av: Viktoria Nordenberg

Bra inlägg :D HAHAHA!!

2009-05-04 @ 22:25:22
URL: http://viktorianordenberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0